0-24  ›  +36 30 929 7006

TESA

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

„Jók a záraink, jók az áraink! – győződjék meg róla!”

gyors munka ajtónyitás zárcsere zárjavítás zárszerelés
Igyekszünk nyereségesen dolgozni. Mégis, ha megnéz más céget, láthatja, hogy az „ár-minőség arányt” figyelembe véve: olcsóbbak vagyunk.

 

(Fontos megjegyezni, hogy nem munkaközvetítő diszpécserszolgálatként működünk, mint ami egyre jellemzőbb Budapesten. Családi vállalkozásként kezdtük 1991-ben, mint zárszerviz gyorsszolgálat. Bár nekünk is gondot okoz a kapacitásunk növelésében a mai Magyarországra jellemző szakemberhiány, mégis sikerült olyan szakemberekből álló csapatot összekovácsolni, amellyel manapság igen kevés szolgáltató büszkélkedhet.)

 

Nagyságrendi munkadíj árainkat alább megtalálja. Pontosabb árért, kérem, hívjon bennünket, vagy írja meg a részleteket e-mailben - célszerű fényképet is mellékelnie, mert annál pontosabban meg tudjuk határozni a munkadíjat és az esetleges anyagköltséget.

(Amennyiben azonnali ajtónyitásra van szüksége, úgy kérem telefonáljon; bár normál munkaidőben az e-mailekre is gyorsan reagálunk!)

Kiszállási díj:

 

Budapesten és vonzáskörzetében a kiszállási díjat nem hárítjuk az Ügyfélre. Azt csak abban az esetben kérjük el, ha a munkavégzésre - önhibánkon kívül - nem kerülhet sor!

 

(Egy műszaki ajtónyitás-, vagy zárcsere eszköz- és termékigénye igen jelentős. Nálunk szinte minden esetben rendelkezésre áll a szervizautóban a megfelelő zár alkatrész, így egy kiszállással el tudjuk végezni a munkát.

 

Egyébként ezért tehetjük meg, hogy külön kiszállási díjat nem kérünk.)

 

Munkadíj:

 

Számos zárral, ajtóval, ráccsal, kapuval, ablakkal kapcsolatos munkát végzünk, amelyek munkadíjai eltérők, de 5800-15800 forint között jellemzők:

 

5.800-12.800 forint között alakul…

…egy zárszervizes munka díja. A pontosabb összegre természetesen telefonon érdemes kitérni, mert függ az aktuális kapacitásunktól és a konkrét feladattól, ill. annak mennyiségétől.

Kapacitás tekintetében: hétköznap 5 szervizautóval dolgozunk párhuzamosan, így rövidebb idő alatt, kisebb útiköltséggel kijutunk a helyszínre, főleg, ha tudunk előre időpontot egyeztetni. Hétvégén és éjszaka is dolgozunk, de kisebb kapacitással. Érdemes rákérdezni telefonon, hogy van e környéken zárszerelőnk, hogy a legkedvezőbb áron tudjunk menni Önhöz.

Konkrét feladat tekintetében: számít, hogy milyen ajtóval, ill. milyen zárral kell foglalkozni, mert a forgalomban lévő ajtók zárjai sok esetben komoly szakértelmet és felszereltséget igényelnek. Ez azt jelenti, hogy pl. egy Mul-T-Lock biztonsági ajtóhoz, vagy egy Mottura biztonsági kéttolú kulcsos trezorzárhoz nem mehet ki egy kezdő szerelő egy patentfogóval.

Mennyiség tekintetében: számít, hogy egy ajtóval szükséges foglalkozni, vagy többel. Számít, hogy kizárólag zárcsere szükséges, vagy ajtónyitásra is igényt tartanak, tehát más pl. egy betörés utáni helyreállítás időszükséglete, mint egy mezei zárszerelésé.

 

12.800-15.800 forint körül alakul…

…egy hegesztéssel járó lakatosmunka, egy épületasztalos munka (ablakjavítás), egy komolyabb biztonsági ajtó nyitásának-, vagy egy befeszítést gátló hevederzár szerelésének díja.

(Ilyen munkák jellemzően komolyabb műszaki tartalommal rendelkező ajtókkal, trezorzárakkal adódhatnak. Kertkapu, garázsajtó, ablak, teraszajtó szervizes feladata, zsanérproblémája, ill. a nyílászáró szerkezetét érintő javítása költségesebb, mint egy zárbetét csere.)

 

Egyedi árképzése van a projektmunkáknak.

Általános nyílászáró-szervizként nagyobb zárrendszerek telepítésére és - tűzvédelmi munkák tekintetében - tűzgátló nyílászárók karbantartására és javítására is rendszeresen vállalkozunk országszerte. Ez éves szinten több ezer darab zár és ajtó szerelését jelenti.

 

Egyik legkomolyabb referenciánk egyébként maga az Euro Elzett, amelynek kivitelezői képviseletével is cégünket bízzák meg 2017-től rendszeresen.

 

 

Anyagköltség:A munkadíj mellett esetleges anyagköltséggel szükséges kalkulálni.
Szervizautóink mobil szakboltnak tekinthetők. Az egyszerűbb záraktól (szobaajtó-zár, kukatároló-zár, postaláda-zár), a biztonsági zárakig (törésvédett-zár, másolásvédett zár, biztonsági ajtó zár, műanyagajtó zár, többpontos zár) van választék.

Nem gyűjtünk garanciális munkákat, így tőlünk kínai (ANBO, GMB, SIB…) zárbetétet nem tud vásárolni.
Ajtó és pénztárca függvénye, hogy milyen zár kerül beszerelésre. Akad olyan kertkapu, ami az 5000 forintos zárbetétet sem érdemli meg és akad olyan biztonsági ajtó is, amibe Multilock zár, vagy egy 35000 forintos másolásvédett „Mottura” biztonsági zár, esetleg egy tollas kulcsos trezorzár való.


Minden esetben felkínálunk olcsóbb zárszerelési és javaslunk biztonságosabb zárcsere lehetőségeket is.

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Néhány példa termékeink közül

  • zár-betét (Abus, Mul-T-Lock, Mottura): 2800-47000.- (bejárati ajtóba ajánlott: 5800-32000.-)

  • bevésőzár (Elzett, Gege, Titan, Kale, Nemef): 2000-8800.- (bejárati ajtó, ill. beltéri ajtó esetén)

  • másodzár (Elzett, LOB, Titan, Mottura): 4600-38000.- (bejárati ajtó esetén)

  • portálzár (Elzett, Tesa, MCM, Schüco): 3800-17800.- (lépcsőházi portál, kapu, rács esetén)

  • többpontos-zár (GU, FUHR, KFV, Elzett, Mul-T-Lock): 10000-38000.- (faajtó, műanyag ajtó és biztonságiajtó esetén)

  • ablakzár (Elzett, Roto, Abus): 3000-28000.- (faablak, műanyag ablak, ill. teraszajtó, erkélyajtó esetén)

  • trezorzár (Mottura, Cisa, CR, SAB, Viro / Cerutti, Dierre, Securemme): 20000-50000.- (biztonsági ajtó esetén)

  • törésvédő pajzs (Elga, Abus, Hoppe): 2800-16800.- (zárbetét védelem esetén - hengerzár-törés, zárhúzás ellen)

  • hevederzárak (Biztibuk, Mottura, Presidium): 35000-48000.- (egyszárnyú ajtó, kétszárnyú ajtó, vízszintes hevederzár, függőleges hevederzár)

A Letis munkatársai, a zárszerviz és az ajtónyitás szakértői! Tájékozódjon zárcsere és egyéb szolgáltatásainkról!